Meer resultaten voor cafe zondag groningen

cafe zondag groningen
 
Flinders Café Groningen Welkom bij Flinders Café.
Flinders Cafe is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij t IJ en Gooische Bierbrouwerij. Flinders Café Groningen.
check
De 5 leukste kroegen van Groningen Groninger Internet Courant.
Voor een goed glas wijn, een biertje en voor Eten wat de pot schaft voor 1000. 4 Cafe Der Witz, Grote Markt. Café Der Witz aan de Grote Markt is een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Groningen. Een kroeg die voor een ieder wat te bieden heeft.
Granny squares haken
Donovan's.'
Peperstraat 15, 9711 PD Groningen. Of bel ons: 050 2600 400. Ma: Op afspraak Di: Op afspraak Wo: Vanaf 2100u: tot sluit Do: Vanaf 2100u: tot sluit Vr: Vanaf 2100u: tot sluit Za: Vanaf 2100u: tot sluit Zo: Op afspraak.
stuntsteps
Skins Beauty Bar.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nouveautés, hoor als eerste van nieuwe producten en ontvang uitnodigingen voor events. Skins Beauty Bar. Oude Boteringestraat 12. 9712 GH Groningen. Voor reserveringen voor onze behandelingen kun je ons dagelijks telefonisch bereiken van 09.30 uur tot 18.00 uur.
kassa
Eten en drinken bij caf Kult in Groningen.
De keuken is dinsdag tot enb met zondag van 1600: tot / 2100: geopend. Kult kan maar een beperkt aantal eters op en dag te vreden stellen. Op is op! Stop is stop! Reserveren is daarom altijd gewenst. Wil je met een groep komen eten of heb je speciale dieet-wensen mail dan 2 dagen van te voren met de kok: kult@xs4all.nl, wil je vandaag of morgen komen eten bel dan naar Kult 050-3133304 of sms/Whatsapp naar 06-10888311.
datingsites
Samen reizen Groningen.
Omleidingen stremmingen Groningen. Werk aan het spoor Groningen. Aanvullend vervoer Groningen. Reizen met een beperking in Groningen. Ingeklapt Abonnementen kaartjes. Reizen op saldo Groningen. E-tickets kaartjes Groningen. Samen reizen Groningen. Ingeklapt Acties nieuws. Ontvang de nieuwsbrief Groningen. Ingeklapt Service contact.
esta aanvragen
Grand Café de Majesteit Een unieke plek voor een gezellig kopje koffie, een vergadering of een borrel.
Wat wilt u nog meer. En niet te vergeten, kinderwagens kunt u ruim parkeren in ons pand en wij hebben ook nog eens een verschoningsplek voor de allerkleinsten! Grand Cafe Eetcafé De Majesteit kent een zestal arrangementen, te weten.: Bruiloft / Receptie.
Café de Waard: Het gezelligste café op het Leidseplein!
Zondag 02 september 1430: Vitesse Ajax. Feesten en stappen tot in de laatste uurtjes! Wanneer je ook komt, wie je ook bent of wat je ook zoekt. Van negen uur in de morgen tot laat in de nacht kan je terecht in De Waard! Café de Waard. 1017 PT Amsterdam. Werken bij Cafe de Waard?
Cafe de Sleutel.
Line up mei: zondag 7 mei HARRY BROEKMAN baritonsax, Winfre. 0 people like this. 2 mei 2017. Gezelligheid in het cafe. 0 people like this. 21 juli 2017. 21e plaats in de Misset Café top 100! Super trots zijn we! 0 people like this. 7 november 2017. Gronings Café de Sleutel onthult eeuwenoude kelder: Schuilen in de schuilkerk voor een borrel http//www.dvhn.nl/groningen/Gronings-Caf%C3%A9-de-Sleutel-onthult. 0 people like this. 14 november 2017. Op zaterdag 24 februari 2018 speelt Ralph de Jongh in Café de Sleutel tijdens de Blues Tour Groningen!

Contacteer ons