Meer resultaten voor restaurant vlieland

restaurant vlieland
 
diner Trouwen Op Vlieland.
Het nieuwste restaurant van Vlieland. Gestrand ligt pal aan de Veerdam met vol uitzicht over de Waddenzee. De eerste recepties, bbqs en feesten voor 2015 zijn inmiddels gepland door een aantal bruidsparen. Het gehele restaurant is ook exclusief af te huren voor je eigen gezelschap.
Bitcoin
Top 10 beste restaurants in Vlieland.
Internationaal Ondanks dat wij niet gereserveerd hadden toch nog geluk dat er een tafeltje voor twee vrij was. Heerlijk gegeten, prima en attente service. Wij komen hier zeker nog een keer terug als we op Vlieland zijn. 16-04-2016 Wim Lubbers.
LED Buislamp
Hotel Posthuys Vlieland Hotel.
VPN
Restaurant De Dining in Vlieland Friesland. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Het resultaat is een sfeervol restaurant waar je je als vanzelf thuis zult voelen. Neem plaats op het terras en kijk lekker uit over de zee. Dat is nou ultiem ontspannen. 8899 BC Vlieland. 31 0562 45 10 20. Plan je route.
herbalife
WestCord Culinair Visrestaurant De Wadden VlielandVisrestaurant De Wadden Vlieland WestCord Culinair.
Restaurant élevé Leeuwarden. le bráss Leeuwarden. Café Zero Leeuwarden. De Brassery Vlieland. Strandpaviljoen t Badhuys Vlieland. Visrestaurant De Wadden Vlieland. Eetcafé t Praethuys Vlieland. ZeeVaert Bar Rotisserie Vlieland. Restaurant Op West Terschelling. Brasserie Boschrijck Terschelling. Restaurant Noordsee Ameland. Restaurant Hubertus Garderen.
live muziek
De Lickebaert Het Vlielandhotel.
Op het achterterras van het restaurant kunt u heerlijk rustig in de zon zitten, genietend van uw lunch of diner. Het restaurant bevindt zich aan het begin van de gezellige Dorpsstraat. Poffertjeshuis De Lickebaert. 8899 AH VLIELAND. In het hoogseizoen en schoolvakanties dagelijks geopend van 1000: 2000.:
PUUR Vlieland restaurant, café, pizzeria, bezorgen, appartementen, terras, Vlieland.
IN ONS RESTAURANT. Tante Joep houdt van spullen met een mooi verhaal, het interieur van PUUR Vlieland is dan ook een verzameling van verhalen. Elke stoel, tafel of decoratie heeft zijn eigen story, vraag er tante Joep maar eens naar.
Op pad met Merel: lokaal proeven op Vlieland De Groene Meisjes.
En terecht, want Vlieland is zo klein dat je alles met het grootste gemak kunt wandelen en/of fietsen. Ik wandelde vanaf de haven in een minuut of drie naar mijn hotel. Sowieso was het nogal perfect allemaal, want ik bleek echt in een prachtig en hartstikke luxe hotel te mogen overnachten: Badhotel Bruin. Wat een fijne plek, middenin de Dorpsstraat. Het hotel heeft comfortabele kamers, een mooi restaurant, een uitgebreid ontbijtbuffet, ontzettend vriendelijk personeel, er is een welness met mogelijkheid tot het boeken van massages en schoonheidsbehandelingen en je kunt er lekker bij de openhaard zitten lezen in de openbare ruimtes.
VLIELAND MET KINDEREN.
Zodra je op de boot stapt heb je al een vakantie gevoel. Op Vlieland is het mooi, rustig want auto vrij, super leuk met kids en Vlieland heeft heerlijke brede stranden. Vlieland staat bekend om haar knusse en dorpse karakter.

Contacteer ons