Op zoek naar dodici haarlem?

dodici haarlem
 
Dodici Startpagina Haarlem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
19 augustus 2017. Al jaren een heerlijke kaart, de voorloper op alle hippe en leuke zaakjes nu te vinden in Haarlem. Altijd goed en het personeel is altijd chill. Van eerste date tot after the wedding breakfast, Dodici is perfect.
geboortehoroscoop
Dodici 12 19 foto's' Cafés Smedestraat 47 Haarlem, Noord-Holland Reviews Telefoonnummer Yelp.
Bekijk alle foto's' van Monique F. voor Dodici 12. Was deze review? Volg Nicolette O. niet langer volgen. Mijn top tip in Haarlem voor een fantastische lunch of late afternoon borrel. Lekkere wijnen en een mooi uitgebalanceerde kaart met verfijnde smaken.
kapper
Home.
Twaalf soorten koffie, twaalf soorten bier, twaalf soorten wijn per glas. Smedestraat 47, 2011 RE Haarlem. 31 23 532 86 86 info@dodici.nl. Trots op trofee. in 2016 ontving DODICI namens de vakjury de HorecaUITmuntend trofee van Haarlemculinair.nl. Certificate of Excellence.
bosch inbouw vaatwasser
Restaurant Dodici Haarlem.
Dodici ligt in het centrum van Haarlem en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor parkeermogelijkheden zie onderstaande. PARKEREN IN HAARLEM prettigparkeren.nl/. Vanaf Haarlem Centraal Station brengen de bussen u in een paar minuten naar het centrum van Haarlem.
Dodici, Haarlem Intrica Intrica.
Dodici in Haarlem Eet.nu.
Waar heb je zin in? Dodici in Haarlem. Vivere la dolce vita di Dodici. 88, 22 recensies. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Hoe was je ervaring? 26 positieve stemmen 0 negatieve stemmen.
Dodici Haarlem B.V. HAARLEM Oozo.nl.
is gevestigd op Smedestraat 47 te HAARLEM en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 61829986 en is gelegen in Bakenes in de gemeente Haarlem. Bij Dodici Haarlem B.V.
Dodici in Haarlem De Beste Koffie van Nederland.
Log in met Twitter. Dodici in Haarlem. Smedestraat 47, 2011 RE Haarlem telefoon: 0235328686 website: www.dodici.nl. Open google maps. Toon mijn locatie. geef je mening. Verrassend dat in een restaurant de koffie zo heerlijk van smaak kan zijn. Daarnaast is het personeel ook erg snel en aardig.
Restaurant Dodici in Haarlem Restaurants.nl.
heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Brederodelaan 80, Bloemendaal. Kleine Houtstraat 62, Haarlem. Houtplein 1, Haarlem. Grote Markt 8, Haarlem. Brouwerskolkweg 5, Overveen. Kleine Houtstraat 105, Haarlem.

Contacteer ons