Resultaten voor terras haarlem

terras haarlem
 
Glaszetter Haarlem Accuut. 24 uur per dag bereikbaar.
Glaszetter in Haarlem nodig? Bel direct Glashandel Accuut. Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden voor het vervangen van uw ruiten dan moet u echt even contact opnemen met Glashandel Accuut in Haarlem. Bel 023 777 16 48 en wij komen direct!
Terrasoverkapping Haarlem Ambiance Zonwering.
Bij Ambiance Zonwering kunnen we voor u een terrasoverkapping op maat maken in onze werkplaats in Haarlem waardoor deze prefect aansluit op uw wensen en de inrichting van uw tuin. U kunt bij ons onder meer overkappingen kopen van materialen als aluminium en glas maar ook overdekkingen van hout voor uw terras zijn bij ons verkrijgbaar.
VPN
DeDAKKAS het leukste paviljoen van Haarlem.
Op oudjaarsdag sluiten wij het jaar in stijl af met de meest spectaculaire vuurwerkshow in de regio: al het vuurwerk van Haarlem in één oogopslag! Tafels en stoelen aan de kant en voetjes van de vloer. Onze keuken is tot. 2200: uur geopend en zorgt voor allemaal lekkere dancingdinner" hapjes! Voor deze avond werken wij met een kaartverkoop met. Kaartjes kosten 10 incl. glas bubbels bij binnenkomst. Kaarten gingen hard en zijn helaas uitverkocht. Het initiatief van DeDAKKAS is begin 2014 ontstaan toen Dennis op het dak van de parkeergarage stond en al dagdromend een groen horecapaviljoen voor zich zag. Compleet met terras en stadspark.
groepsaccommodatie 20 personen
Home.
In een voormalig scheepswerf, aan de rivier het Spaarne, naast een authentieke molen. Hier kun je je boot aanleggen en uitstappen voor een heerlijke lunch op het terras, óf we serveren in je boot als het terras vol zit. We zitten vlakbij het station van Haarlem, het centrum is om de hoek en je kunt de fiets naast de deur kwijt.
wasmachine
Taverne De Waag Haarlem Gezellig eten en drinken in Haarlem Live muziek.
Bezoek je Haarlem per boot? Een aanlegplaats bevindt zich een paar meter van ons terras. Kom je met de auto, dan hoef je niet ver te lopen want de ingang van de ondergrondse parkeergarage de Appelaar ligt pal voor de deur.
herbalife shake
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Haarlem.
Dit restaurant, met het grote terras, kijkt uit over de speeltuin van Informatieboerderij Zorgvrij! Op Landgoed Duin en Kruidberg vind je deze brasserie voor een hapje en drankje en speciaal kids menu! Relaxt tentje met heel veel lekkers en uitzicht over het Spaarne! totaal 64 resultaten. Pagina: 1 2. Naar de top. Barbara en Shakira, beiden moeder en zijn gek op Haarlem!
slot vervangen prijs
Eetcafé in centrum van Haarlem te koop Horecasite.
Deze centrale ligging in de directe omgeving van diverse winkel en horecabedrijven, het Gemeente Huis van Haarlem en de parkeergarage De Raaks zorgt voor een continuïteit aan passantenstroom. Het restaurant/eetcafé is in het middengedeelte voorzien van een ruime bar met daartegenover een compacte keuken. In het voor en achtergedeelte zijn in totaal 45 zitplaatsen aanwezig en op terras zijn ook nog 16 zitplaatsen.
Foto's' Jopenkerk Haarlem.
023 533 4114 reserveringen@jopenkerk.nl. Reserveer nu online voor lunch of diner. Ben je met meer dan 8 personen dan kun je uitsluitend telefonisch reserveren op 023 533 4114 of per e-mail. Het restaurant is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.30 uur.
Horeca realisatie Haarlem Veldman Zonwering.
Regenwering P.V.C doek. At sea Dronten. Horeca Verwarming voor Terras. Horeca realisatie Haarlem. Horeca realisatie Haarlem. Stempels is een historische plek in het monumentale, autovrije hart van Haarlem, waar je gezellig en lekker kan eten en drinken, feesten geven, vergaderen en overnachten.
De beste restaurants aan het water in Haarlem nsfavourites.
Uiteten met vrienden doe ik graag bij Morris. De relaxte sfeer leent zich perfect voor een avond ongedwongen tafelen. Het authentieke pand is een van de mooiste van Haarlem, en de plek ook. Midden in het centrum, met uitzicht over het water en een heerlijk terras.

Contacteer ons