Meer resultaten voor dim sum haarlem

dim sum haarlem
 
Dim Sum Haarlem Archieven Uit Pauline's' Keuken.
13 oktober 2016 In Blogpost, Food Talk, Haarlem, Hotspot By Annika. Hotspot: Cups and Leafs Haarlem. Er is weer een nieuwe hotspot in town, Cups and Leafs. En met in town, bedoel ik onze hometown Haarlem natuurlijk. Dit keer geen koffiebar, maar een heuse teabar.
VPN
Nieuw in Haarlem: Ginsummen bij The Gin Sum Club ELLE Eten.
7 oktober 2016. Nieuw in Haarlem: Ginsummen bij The Gin Sum Club. Gin-tonics en dim sum? Waarom ook niet. Bij The Gin Sum Club combineren ze Aziatisch geïnspireerde gerechten met knappe gin-tonics. Nieuw in Breda: deze restaurants en bars zijn geopend in 2018.
kraamcadeau
The Gin Sum Club, Haarlem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Locatie: Europa Nederland Noord-Holland Haarlem. Telefoonnummer: 31 23 737 0080. In het in 1920 ontworpen Rijksmonument Bankgebouw in Amsterdamse School-stijl bevindt zich sinds 2016 The Gin Sum Club. Een restaurant met hoge kwaliteit en klasse, doch met een lage drempel.
Sushi en Dim Sum Haarlem.
Op slechts een kwartiertje rijden van Haarlem ligt Bennebroek. Hier kunt u onder andere genieten van heerlijk Sushi, Dim Sum en andere Chinese, Indiase, Thaise en Japanse gerechten. Wij nemen u graag mee op ontdekkingsreis door verschillende Aziatische keukens. Waar heeft u zin in? Gestoomde Dim Sum.
Dim Sum Haarlem City Blog.
Een verborgen juweeltje volgens de bekende reisgids. Een bezoek aan Haarlem is dan ook meer dan de moeite waard. Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek.

Contacteer ons