Op zoek naar Kruisherenrestaurant?

Kruisherenrestaurant
 
Kruisherenrestaurant Maastricht Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Maastricht Kruisherenrestaurant. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 51 tot 71. Bij Lam Yin. MICHELIN Gids 2018. Reynderstraat 17, 2000 Antwerpen.
striptease
Kruisherenrestaurant Maastricht.
De kaart van het Kruisherenrestaurant staat vol verrassende culinaire gerechten waaruit u een keuze kunt maken. Het restaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart met wijnen over de hele wereld. De keukenbrigade van Chef de Cuisine, Vincent van Vierzen en het bedieningsteam staan garant voor een onvergetelijk culinair verblijf bij het Kruisherenrestaurant Maastricht.
auto verkopen
Kruisherenrestaurant Maastricht WijnSpijs.nl.
Ook goed om te weten: WijnSpijs en derde partijen plaatsen tracking cookies om advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren. Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.
SEO Page Optimizer France
Kruisherenrestaurant in Maastricht Zuid-Limburg.
Kruisherenrestaurant Kruisherengang 19-23 Maastricht 0433292020 Stuur e-mail Naar de website. Het voormalige Kruisherenklooster, daterend uit de 15de eeuw, is samen met de naastgelegen gotische kerk getransformeerd tot een bijzonder designhotel met een verrassend restaurant. In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant.
Hypothecaire
Kruisherenrestaurant: bijzondere smaken en een romantisch tafereel Smakelijk Maastricht.
In de keuken van. Kruisherenrestaurant: bijzondere smaken en een romantisch tafereel. Home Blogs Restaurantblogs Kruisherenrestaurant: bijzondere smaken en een romantisch tafereel. Demy Janssen 15-05-2018. In hartje Maastricht, op nog geen drie minuten lopen van het iconische Vrijthof, ligt het Kruisherenhotel.
Kruisherenrestaurant in Maastricht Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Architecturally impressive, the Kruisherenrestaurant is suspended between the eaves of the nave, offering remarkable views of original wall and ceiling frescos. Modern lighting and contemporary furniture populate the mezzanine and offset the historic atmosphere, giving the space a truly unique design direction.
Kruisherenrestaurant, Maastricht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht voor ontbijt, lunch en diner. De glas-in-lood-ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven, zorgen voor een betoverend licht. Het Kruisherenrestaurant heeft een verfijnde, regionaal geori├źnteerde keuken.
Inspirerende Kruisherenrestaurant Kruisherenhotel Maastricht.
Reserveer een tafel. Home Kruisherenhotel Maastricht Restaurants Kruisherenrestaurant. Over Kruisherenrestaurant Lunchen en dineren in een kerk. In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht voor ontbijt, lunch en diner.

Contacteer ons