Meer resultaten voor Kruisherenrestaurant

Kruisherenrestaurant
 
Kruisherenrestaurant Maastricht.
De kaart van het Kruisherenrestaurant staat vol verrassende culinaire gerechten waaruit u een keuze kunt maken. Het restaurant heeft ook een uitgebreide wijnkaart met wijnen over de hele wereld. De keukenbrigade van Chef de Cuisine, Vincent van Vierzen en het bedieningsteam staan garant voor een onvergetelijk culinair verblijf bij het Kruisherenrestaurant Maastricht.
daikin
Kruisherenrestaurant Eet en drinkgelegenheid RouteYou.
Het voormalige Kruisherenklooster, daterend uit de 15de eeuw, is samen met de naastgelegen gotische kerk getransformeerd tot een bijzonder designhotel met een verrassend restaurant. In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant.
samenvoegen kredieten
Kruisherenrestaurant in Maastricht Zuid-Limburg.
Kruisherenrestaurant Kruisherengang 19-23 Maastricht 0433292020 Stuur e-mail Naar de website. Het voormalige Kruisherenklooster, daterend uit de 15de eeuw, is samen met de naastgelegen gotische kerk getransformeerd tot een bijzonder designhotel met een verrassend restaurant. In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant.
woonlening simulatie
Kruisherenrestaurant Culy.nl.
Home Restaurants Dineren Frans Kruisherenrestaurant. Culy 13 apr 2012 Dineren. Dit is een bijzonder restaurant, met waanzinnig eten. In de keuken wordt gewerkt met veel lokale ingrediënten, maar voeren luxe en kwaliteit ook de boventoon. De kok laat zich inspireren door verschillende keukens van over de hele wereld en dat proef je ook in elk gerecht.
loodgieter deurne
Kruisherenrestaurant Maastricht Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Maastricht Kruisherenrestaurant. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 57 tot 65. Kruisherengang 19, 6211 NW Maastricht Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef.
Baobab kaars
Kruisherenrestaurant, Maastricht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht voor ontbijt, lunch en diner. De glas-in-lood-ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven, zorgen voor een betoverend licht. Het Kruisherenrestaurant heeft een verfijnde, regionaal georiënteerde keuken.
Inspirerende Kruisherenrestaurant Kruisherenhotel Maastricht.
Reserveer een tafel. Home Kruisherenhotel Maastricht Restaurants Kruisherenrestaurant. Over Kruisherenrestaurant Lunchen en dineren in een kerk. In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht voor ontbijt, lunch en diner.

Contacteer ons