Resultaten voor wicked wines

wicked wines
 
Wicked Wines, 2-gangenlunch bij Wicked Wines: bespaar 52% in Den Haag via Social Deal.
Bij Wicked Wines kun je ontspannen borrelen maar ook genieten van een voortreffelijk Wicked diner. Zoals de naam al doet vermoeden serveren worden er diverse Wicked wijnen geserveerd, met smaak en liefde uitgekozen. Van Noord naar Zuid, van Oost naar West, bijna alle landen zijn in de wijnen vertegenwoordigd.
Soy
Wicked Wines Winebar Restaurant Anna Paulownaplein Den Haag.
Over Wicked Wines. Bij Wicked Wines kun je ontspannen borrelen maar ook genieten van een voortreffelijk Wicked diner. Van maart tot november bent u welkom op ons terras aan het mooie Anna Paulownaplein waar u dan ook van een lunch kan genieten.
wasdroger
Wicked Wines Culy.nl.
Wicked Wines is een sfeervolle wijnbar in Den Haag waar je terecht kunt voor een goed glas wijn, gecombineerd met de lekkerste Frans-Aziatische gerechten. Bij Wicked Wines ben je elke dag vanaf 10.00 welkom. Want hoewel hun core business wijn is, serveren ze ook lunch, borrel en diner.
filler
Wicked Wines 525 foto's' 146 recensies Wijnbar Bazarstraat 42, 2518 AK Den Haag.
Contact Wicked Wines on Messenger. Wijnbar Winkels en detailhandel. Openingstijden: 1200: 000.: Eten en drinken. Wijnbars in Den Haag. Plaatsen Den Haag Winkels en detailhandel Wicked Wines. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Restaurant Wicked Wines in Den Haag.
Bij Wicked Wines kun je ontspannen borrelen maar ook genieten van een voortreffelijk Wicked diner. Van maart tot november bent u welkom op ons terras aan het mooie Anna Paulownaplein waar u dan ook van een lunch kan genieten. Zoals onze naam al doet vermoeden serveren wij diverse Wicked wijnen, met smaak en liefde uitgekozen.
Haagse Schatten Ga op ontdekkingsreisWICKED WINES Haagse Schatten.
Barbara van Rest. Wicked Wines is de perfecte plek voor een uitgebreide borrel met een hele goede wijn! Ze hebben wijnen van over de hele wereld, en bij twijfel adviseert het vriendelijke personeel je zeker weten iets dat bij je past.
Wicked Wines, Den Haag Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellig lokatie om te gaan eten met je vrienden. Wij hebben met 8 vrienden heerlijk gegeten bij Wicked Wines, een proeverij van de gerechten die Wicked Wins op de kaart heeft staan, we zijn begonnen met California roll, Oesters, Charcuterie Gyza kip, Steak tartaar, Beef tataki en met klap op de vuurpijl de Steak.
Wicked Wines in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Wicked Wines. Heerlijke fusion en sushi. Bij Wicked Wines geniet je van heerlijke Frans-Aziatische gerechten in combinatie met de mooiste wijnen. Naast de gerechten van de kaart eet je hier ook verrukkelijke sushi. Echt voor ieder wat wils!
Wicked Wines Bar Kitchen Wijnbar en restaurant in Den Haag.
Naast borrel, lunch en diner is er veel meer mogelijk bij Wicked Wines! Wat wij u zoal kunnen bieden: een wijn of gin tonic proeverij, een borrel of diner op maat, een BBQ voor grote en kleine groepen of catering op locatie.

Contacteer ons