Zoeken naar cafe sjiek maastricht

cafe sjiek maastricht
 
Café Sjiek Smakelijk Maastricht.
Café Sjiek voert een klassieke kaart waar menig restaurant jaloers op kan zijn. s Zomers is het heerlijk genieten op het grote buitenterras in het historische stadspark, dat op mooie avonden ook nog eens romantisch is verlicht. Sint Pieterstraat 13 6211 JM Maastricht.
Taxi Maastricht
Café Sjiek Maastricht: no-nonsense huisstijl met humor.
In 2011 klopte Café Sjiek aan bij Zuiderlicht met de wens om de identiteit van het eerste eetcafé van Maastricht duidelijker neer te zetten. Daar stond echter wel tegenover dat het huiskamergevoel dat zo typerend is voor Sjiek overeind moest blijven.
Taxi Maastricht
Cafe Sjiek Maastricht Mamyloe.
Lekker eten en drinken én kindvriendelijk. Vlakbij het stadspark in hartje Maastricht vind je Café Sjiek. Een sjieke plek voor iedereen, op een vrolijke manier. Er is een heel mooi terras, waar de kinderen lekker kunnen spelen in het parkje vlakbij.
détective
Reserveer een tafel bij Restaurant Café Sjiek in Maastricht.
Op de kaart van Café Sjiek staan vooral grootmoeders gerechten uit de regio: zuurvlees, wild, bloedworst en zuurkoolschotel. Maar ook voor een tournedos, pasta of salade Niçoise kunt u hier terecht. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en geldt als eerste eetcafé van Maastricht.
groepsaccommodaties goedkoop
QA Robin Berben van Café Sjiek FavorFlav.
QA Robin Berben van Café Sjiek. Café Sjiek is al decennia lang een begrip in culinair Maastricht. Je kunt er onder andere terecht voor lokale klassiekers zoals zoervleis van paardenvlees, bloedworst en zuurkool. Alles met goede wijn, en als je lang genoeg blijft hangen ook een dansje.
Taxi Maastricht
Café Sjiek in Maastricht Eet.nu.
De sfeer is wat Cafe Sjiek zo bijzonder maakt en ervoor zorgt dat we er blijven komen. Je kunt niet reserveren hetgeen betekent dat je tot 11 uur kan binnenlopen en eten kan bestellen. Dit zorgt ook voor een heerlijk ongedwongen sfeer en de wachttijd vliegt eigenlijk meestal zo voorbij. De naam werkt misschien enigszins misleidend maar het eten kun je omschrijven als relatief simpel en eerlijk; een van de weinige plaatsen in Maastricht waar ik het Bourgondische echt proef in gerechten en vooral sfeer.
taxi frenske maastricht
Café Sjiek Jekerkwartier Maastricht.
De kleine variant van het Franse grand Café. Met in de zomer het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en is niet meer weg te denken uit Maastricht. Hier ontmoet men elkaar.
Restaurant Chique Club Chique.
Café Sjiek in Maastricht Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 2 jun. Bij Sjiek komen we al meer dan twintig jaar. Als we in Maastricht zijn een van onze favoriete plaatsen om te eten en er is veel keus in Maastricht! Wijn, bier en en eten is top.

Contacteer ons