Meer resultaten voor cafe sjiek maastricht

cafe sjiek maastricht
 
Reserveer een tafel bij Restaurant Café Sjiek in Maastricht.
Op de kaart van Café Sjiek staan vooral grootmoeders gerechten uit de regio: zuurvlees, wild, bloedworst en zuurkoolschotel. Maar ook voor een tournedos, pasta of salade Niçoise kunt u hier terecht. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en geldt als eerste eetcafé van Maastricht.
taxi frenske maastricht
Cafe Sjiek Het geliefde eetcafe / restaurant in het centrum van Maastricht.
Gerechten uit Maastricht. Op de kaart staan vooral verse, eenvoudige gerechten uit Maastricht en de regio: zuurvlees, wild, bloedworst en zuurkoolschotel. Maar ook om zijn tournedos Verjans, pasta Arabica of Salade Olivier staat Café Sjiek bekend. Omdat goed en simpel heerlijk zijn!
Taxi Maastricht
Café Sjiek Maastricht Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Maastricht Café Sjiek. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 66 tot 105. MICHELIN Gids 2018. George Gershwinlaan 30, 1082 MT Amsterdam.
Taxi Maastricht
Cafe Sjiek Maastricht Mamyloe.
Lekker eten en drinken én kindvriendelijk. Vlakbij het stadspark in hartje Maastricht vind je Café Sjiek. Een sjieke plek voor iedereen, op een vrolijke manier. Er is een heel mooi terras, waar de kinderen lekker kunnen spelen in het parkje vlakbij.
taxi frenske maastricht
Cafe Sjiek Startpagina Facebook.
Authentiek en Bourgondis cher dan dit ga je het niet vinden. Café Sjiek dicht met carnaval. Opening Magisch Maastricht. Oogsten Apostelhoeve Maastricht begonnen met geniale oogst-machine. Nieuw Sjiek Beer! Cafe Sjiek heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd. 30 juli om 0955.:
taxi frenske maastricht
Café Sjiek Smakelijk Maastricht.
Home Restaurants Maastricht Jekerkwartier Café Sjiek. Het in 1982 geopende Café Sjiek is zonder meer een van de grote culinaire instituten in de stad. Het is typisch zon zaak waar grote chefs op hun vrije dag naartoe gaan als ze eens een keertje ongedwongen willen genieten van simpele, maar uitstekend bereide gerechten.
Cafe Sjiek Boutique Hotel Grote Gracht Maastricht.
Cafe Sjiek is het eerste eetcafé van Maastricht. Het is geen restaurant, eerder een huiskamer met een heerlijke wijnbar. De kleine variant van het Franse grand Café. Met in de zomer het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark.
Café Sjiek Jekerkwartier Maastricht.
De kleine variant van het Franse grand Café. Met in de zomer het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en is niet meer weg te denken uit Maastricht. Hier ontmoet men elkaar.
Maastrichts bekendste restaurant Café Sjiek viert 35-jarig bestaan.
Samen met zijn vrouw en steun en toeverlaat Yvonne, alsmede een groot aantal genodigden vrienden, vaste gasten en relaties stond hij uitgebreid stil bij het feit dat het precies 35 jaar geleden was dat hij voor het eerst de deuren opende van zijn zaak in de Sint Pieterstraat. Café Sjiek zou uitgroeien tot een van de culinaire instituten van Maastricht en kreeg al gauw landelijke bekendheid.

Contacteer ons