Resultaten voor by lima haarlem

by lima haarlem
 
By LIMA in Haarlem Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Met de familie. Jouw recensie over het restaurant By LIMA. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 27 mei 2018. Lima is een ontzetten leuk en hip lunchtentje midden in de stad van Haarlem.
restaurant haarlem
Hotspot By Lima Haarlem Lisa goes Vegan. Hotspot By Lima Haarlem Lisa goes Vegan.
In de media. Home Haarlem Hotspot By Lima Haarlem. Hotspot By Lima Haarlem. 24 maart 2016. Ik denk dat ik nog nooit zo vaak oh mijn god in één uur gezegd heb. Ik speelde gisteren proefkonijn voor het vernieuwde ontbijtmenu bij By Lima in Haarlem.
website laten maken haarlem
Hotspot By Lima in Haarlem bestaat 1 jaar! HealthiNut.
Van het interieur van By Lima zelf ben ik vergeten fotos te maken, maar ook dat straalt gezelligheid uit, met gezellige bloemetjes op iedere tafel en een beetje een vintage uitstraling. By Lima Haarlem. Ik wil nog even iets vertellen over By Lima, voordat ik je ga vertellen wat ik allemaal naar binnen heb gewerkt.
restaurant haarlem
By Lima, Haarlem Barts Boekje.
Op de gezellige Zijlstraat in Haarlem zit op een hoekje het heerlijke ontbijt/ koffie/lunch/borrel tentje By Lima: heerlijk eten met biologische ingredienten. De met ei gevulde avocado is om te smullen en kinderen likken hun vingers af bij een glutenvrij en suikervrij chocoladetaartje.
a0
By Lima MyTravelBoektje.
Home Nederland Haarlem By Lima. Diantha en haar vriend Bruno openden een aantal weken geleden By Lima en vanaf dag één zit het helemaal vol. By Lima is een te gek zaakje, waar met alle ziel en zaligheid aan is geklust en waar met liefde wordt gekookt.
bureaus
By Lima, daar moet je echt geweest zijn! Charlie's' Kitchen.
By Lima zit in Haarlem, klein stukje lopen vanaf het station en midden in de gezellige stad. De fotos op Instagram logen er niet om, wat een leuke tent en dan ook nog eens zo gezellig met zoveel andere bloggers.
slotenmaker vlaardingen
By Lima 40 foto's' Ontbijt en brunch Zijlstraat 65 Haarlem, Noord-Holland Reviews Telefoonnummer Yelp.
niet langer volgen. Met een vriendin in Haarlem afgesproken en over By Lima gelezen dus hier gingen we een taartje eten! Bij aankomst zat het best vol maar er was nog een tafeltje achterin. Voorin is het iets kleurrijker en gezelliger maar verder is achterin prima!
dynamo
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
inbouw vaatwasser
By Lima Brand Mission Groene hotspots Haarlem Blackbirdsandcake Nederlandse vegan blog taarten Nijmegen.
Vorige week pakte we dan eindelijk te trein om een middagje naar Haarlem te gaan. Vandaag deel ik twee groene hotspots in dit artikel: healthy eetcafé By Lima en eco en fair fashion winkel BrandMission. Onze eerste stop in Haarlem was By Lima.
leonidas

Contacteer ons